YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu

Ock

İngilizce dersinde öğretmenimizin rehberliğinde yapılan etkinlikler sergilendi.

Ock

4- C sınıfı değerler eğitimi kapsamında SABIR değerini anlatan bir pano düzenlemişlerdir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 4-B sınıfı ÇEDES projesi kapsamında Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek çeşitli etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Etkinliğe destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ock

İlçe kaymakamımız sayın Yusuf ILICA ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz  sayın Rafet ÇAYLI okulumuza gelerek sınıflarımızı ziyeret etmiş, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle sohbet etmişlerdir. Kendilerine bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

1-C sınıfı yeni yıl takvim çalışması yaptı. Etkinlilerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencinlerimize teşekkür ederiz.

Ock

1 - A sınıfı öğrencilerimiz okumaya geçmiştir. Emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Fikret ÇETİN'e teşekkür eder, minik öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Yozgat il genelinde okuma konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle Yozgat Valiliği ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Eser Projesi" kapsamındaki "OKUYOZ PROJESİ" okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.

3 - B sınıfıda okumaya evlerinde aileleriyle devam etmektedir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yerli Malı Haftası ile ilgii etwinning projesine dahil olmuştur.

Ara

4 - C sınıfı code.org sitesi ve diğer bilgisayarsız kodlama etkinliklerine devam ediyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

1 -C sınıfı okumaya geçmiştir. Emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Serap BELKAYA ÖZDEMİR'e teşekkür eder, minik öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Engelli bir bireyin hayata tutunma mücadelesini anlatan Buğday Tanesi Filmi okulumuzda izletilmiştir.

Ara

1-C Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

3 - A Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 - C Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2 - A Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Sınıf öğretmenimizin öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için kendi elleriye yaptığı çiğ köfte içinde ayrıca teşekkür ederiz.