YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu

Kas

1-C Sınıf öğretmenimiz  Serap Belkaya ÖZDEMİR ve öğrencilerimiz 10 Kasım ile alakalı pano düzenlemişler ve Benim Gözümden Atatürk adlı etkinliği gerçekleştirmişlerdir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında, öğrencilerimize sorumluluk ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış, ailelerimiz ile sorumluluk bilinci hakkında iletişim kurularak, öğrencilerimizin bu konuda üzerlerine düşeni yapmaları teşvik edilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 3-A Sınıfı Doğa Müzesi oluşturdu. Müzeyi öğrencilerimiz gezdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay Haftası okulumuzda yapılan programla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Müdür yardımcımız  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında birinci olan öğrencilerimize  ödüllerini verdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

3-B sınıfı bilgisayarsız kodlama etkinliği yaptı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2-A Sınıfı öğretmeni, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının Kutlandığı şu günlerde, öğrencilerde Atatürk bilincini arttırmak amacıyla öğrencilere Atatürk ile ilgili film izletti. Teşekkür ederiz.

Ekm

3-A sınıfı Cumhuriyetimizim 100. Yılı münasebetiye resim etkinliği gerçekleştirmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe kutlama töreni sonunda, okulumuz masa tenisi turnuvasında başarı sağlayan çocuklarımıza ödüllerini İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı vermiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

1-C sınıfının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapmış oldukları etkinlik. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

3-C sınıfı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle resim yapmış ve marş okumuşlardır. Öğretmenimiz Bayram YILMAZ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 4-C sınıfı 29 etkinlikleri kapsamında konu ile alakalı resim yapma etkinliği gerçekleştirdiler. Hepsine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında, öğrencilerimizle 100. YIL temalı etkinliği gerçekleştirilmişitir. Değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2-A sınıfı Cumhuriyet Bayramı Haftasında Atatürk'ün Hayatı ile ilgili etkinlik yaptı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 4-C sınıfı Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında kutlamalara ve etkinliklere devam ediyor.