YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

1-A Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3-B Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

1-B Sınıfı,  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını kutladı. Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında il genelinde gerçekleştirilen yarışmaya tüm sınıflarımız sözlüklerini tasarlayarak katılmışlardır. Emek veren herkesi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Filistin'e yardım amacıyla destek kumbarası oluşturdu. Kumbaramıza herkes elinden geldiğince destek sağladı. Kumbaradan  elde edilen gelirler Filistin'e ulaştırılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda MNoktalama İşaretleri Oyunlarımda içerikli proje yapılmıştır.

Kas

Okulumuza 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi gelmişitir. Müzeye tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz ziyaret etmişlerdir. Bu hizmetten dolayı ilgili kişilere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz personeli, Şefaatli ilçe milli eğitim müdürlüğünün öğretmenler günü dolayısıyla tertip ettiği yemek ve eğlence organizasyonuna katıldı. Yapılan hazırlıklardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

4-C sınıf öğretmeni öğrencilere Sıfır Atık Projesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Kas

3-B Sınıfı kaşık, çorap ve parmak kuklalardan oluşan kukla müzesi oluşturdular. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

1-C Sınıfı öğretmenler günü dolayısıyla sınıflarını süsleyerek, kodla boyama etkinliği yaptılar. Öğretmenler gününü kutladılar. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğretmenlerimiz yemek etkinliği yaptılar. Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.

Kas

1-C sınıfı öğretmenleri Serap Belkaya ÖZDEMİR rehberliğinde deney yaptılar. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Okulumuzda düzenlenen Anma töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 10 Kasım ile ilgili pano düzenlemiştir.