YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Doğayı bizimle paylaşan sevimli dostların yaşama haklarının güvence altına alınması ve mutluluklarının devamının sağlanması hususunda herkes görevlerini samimiyetle yerine getirmeli ve sorumlu davranmalıdır. Onların mutluluğunun dünyamıza ve de bizim mutluluğumuza katkı sağlayacağı asla unutulmamalıdır. Doğanın dengesi hayvanlarla korunur. Doğa, hayvanlarla daha güzel..

Bize emanet olan hayvan dostlarımız için kapımızın önüne bir kap yemek ve su koymayı unutmayalım. Hayvanlarla bu denli güzel bir bağ oluşturan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yozgat'ta tüm kurumlarımız da tüm etkileşimli tahtalardan il mem tarafından yapılan bilgilendirme seminerine katılım sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

PROJE BOYUNCA YAPILAN ÇALIŞMALARDAN OLUŞAN SERGİMİZ

WEB2 ARAÇLARI İLE ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ

4. OYUNUMUZ ORYANTİRİNG İLE NOKTALAMA

3. OYUNUMUZ KODLAMA İLE NOKTALAMA

2. OYUNUMUZ ORFF İLE NOKTALAMA

May

NOKTALAMA İŞARETLERİ OYUNLARIMDA eTWİNNİNG PROJESİ UYGULAMALARI BAŞLADI.

MART AYI ÇALIŞMALARIMIZ

May

2/B sınıfı Öğrencileri Noktalama İşaretleri Oyunlarımda  eTwinning projesi kapsamında logo tasarlayıp grup arkadaşları ile afiş tasarladı.

May

eTwinning Noktalama İşaretleri Oyunlarımda projesi kapsamında 2/B sınıfı Öğretmeni Hilal Akyol ve öğrencileri Proje Ön test çalışması yaptı,Logo ve Afiş seçti.

Nis

NOKTALAMA İŞARETLERİ OYUNLARIMDA eTwinning Projesi Şubat ayında okulumuzda başlatıldı.