YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu

May

Meslek Yüksekokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuza gelerek sportif etkinlikler konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Öğrencilerimize yaptıkları etkinlikten dolayı Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında sevgi,dostluk,vefa değerleriyle ilgili pano çalışması Sınıf Öğretmenimiz Sayın Ayşe AKDEMİR önderliğinde ve bütün okulumuzun katılımıyla yapıldı. Emeği geçen başta Sayın Ayşe AKDEMİR Hocamız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 1-C sınıfı tarafından masal anlatma etkinlikleri kapsamında resimden yararlanarak kendi masalını anlatma ve kül kedisi masalını canlandırma etkinlikleri gerçekleştirildi.Emeği geçen Serap BELKAYA ÖZDEMİR Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Polis Haftası kapsamında okulumuz 1-C sınıfı ile ilçe emniyet müdürlüğümüz ziyaret edildi ve ilçemizin kahraman polislerinin Polis Haftası tebrik edildi. İlçe Emnniyet Amirimiz  Sayın Volkan ÖZDEMİR öğrencilerimizi polisliğin ne olduğu ve polisliğin önemi konusunda  bilgilendirdi. Bunun yanında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz polislerinden Sayın Ahmet TEMEL'le birlikte Sayın Volkan ÖZDEMİR Komserimiz ilçe emniyetimizi öğrencilerimize tanıttılar. Bu ziyaretimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Nazif BAYHAN'a; İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Volkan ÖZDEMİR'e ve öğrencilerimize ilçe emniyet müdürlüğümüzü tanıtan Polis Memurumuz Sayın Ahmet TEMEL'e çok teşekkür ederiz. Ayrıca bize bu ziyaret için  öncülük eden Sınıf Öğretmenimiz Sayın Serap BELKAYA ÖZDEMİR'e çok teşekkür ederiz. Tüm Polis Teşkilatımızın Polis Haftası kutlu olsun.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı masal etkinlikleri okulumuzda tüm sınıfların katılımı ve bütün öğretmenlerimizin desteği ile gerçekleştirildi. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2-B Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

3-A Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama, hikayelerde geçen kelimelerin anlamlarını öğrenme ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

4-B Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

3-C Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

4-C Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

1-A Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, boyama etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

1-B  Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, boyama etkinlikleri gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

2-C Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri dinleme, okuma, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öğretmenlerize teşekkür ederiz.

Ock

2-A  Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri izleme, boyama ve oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ock

1-C Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri izleme, boyama ve  oba oluşturuyoruz etkinlikleri gerçekleştirdiler.